Home Locuri pescuit Partide ID:9289

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCanalul Siderurgic
loc. Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person piranha
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility1710 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pe data de 23.5.2007 pe canalele de la Modelu, dupa ce am trecut cu bacul. Nu am vazut in viata mea asa disperare pe acei pescati de duminica. Cum au trecut cu bacul a fost o adevarata intrecere pe viata si moarte. Fugeau cu masinile pe aratura cu 80-90 h. Cand am ajuns acolo era plin de pescari cu undite care au prins de fiecare cate 1-2 kg de caras toata ziua. Apa era scazuta si avea 35-50 cm si pestele la suprafata ca nu mai avea aer si ei dadeau la undita. M-am bagat cu inca cativa prieteni intr-un bazin de 10m pe 5 m si am scos impreuna 150 kg de peste in 2 ore, prins cu mana. In 2 saptamani nu cred ca mai este apa acolo. Fire intinse si evitati cat mai mult pescarii de duminica.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]