Home Locuri pescuit Batal 1

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBatal 1

  • Adaugat de: personSUPER
  • scheduleacum 16 ani
  • comment19 review-uri
  • visibility49382 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Afumati, jud. Ilfov
Pe E85 dinspre Bucuresti spre Urziceni, la iesire din localitatea Afumati, intr-o curba la stanga. Balta este chiar langa E85, deci acces foarte simplu si bun. Din Bucuresti se poate ajunge cu maxi-taxi din zona Obor pana in loc. Afumati, si se merge apoi 500m pana la balta.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
100lei

label_outline
Momeli recomandate:
Rama rosie, mamaliga, viermi, pufulete expandat.

label_outline
Specii existente:
Crap, cteno, stiuca, caras, rosioara.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
-


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 19 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]