Home Contact

Ne puteti contacta...

Acest site este administrat de:
Gheorghe Alexandru Ion PFA, CUI: 25286162, Reg. Com. F40/1331/2009.

Adresa de corespondenta:
email:
webmaster@pescuitul.ro,
pescuitul@gmail.com

Gheorghe Ion
OP 3, CP 28 Bucuresti;
Tel: (0722)65.60.75 

Pentru solicitarea de servicii de publicitate pe site, va rugam sa consultati pagina Publicitate.


ATENTIE!
Pescuitul.ro este un site de informare si socializare a pescarilor. Noi nu detinem nicio balta in administrare, nu prestam servicii de rezervare sau intermediere pentru balti sau alte unitati comerciale, nu vindem produse sau echipamente pentru pescuit.
Pentru informatii suplimentare despre balti sau despre terte anunturi de vanzare, va rugam sa consultati rubricile destinate domeniilor respective.
Va multumim pentru intelegere!

Pentru orice probleme legat de utilizarea site-ului, nu ezitati sa ne contactati prin email sau telefonic.
De asemenea, va recomandam sa consultati documentele Termeni si conditii de utilizare a site-ului si Politica de Confidentialitate unde gasiti explicatii si indrumari ce privesc utilizarea site-ului.

Pentru informatii suplimentare cu privire la modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa de email: webmaster@pescuitul.ro

Nota: Aceasta pagina de Internet foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa accesati Politica de Cookies.


fiber_newStiri

Potrivit comunicatului ANPA din 16 iulie 2018, eliberarea permiselor de pescuit de culoare albastra a fost sistata pentru anul 2018 incepand cu data de 15.06.2018. [...]