Home Locuri pescuit Partide ID:16868

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorGogosari-Sat
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person Ronin_John
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility52 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60 Ron / 12 ore

label_outline
Drum de acces
bun pana in sat... daca ploua e greu de iesit dupa balta.

label_outline
Momeli folosite:
rama, pufuleti, porumb bonduelle, scopex.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuti de la orele 19.00 pana la 09.00 am. Am luat circa 20 kg de caras foarte frumos. Noaptea a mancat bine carasul (ala mare - 6 carasi - 3,1 kg) iar dimineata a inceput ala mic ! O partida bunicica. Nu am plantat. Paznicul este foarte ok ! Vine ia taxa... trece mereu pe balta dar nu te intreaba nimic despre captura ! Cat prinzi... pleci cu el ! O sa mai revin aici !


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 20 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]