Home Locuri pescuit Frunzanesti 2

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoFrunzanesti 2

  • Adaugat de: personpescuitul
  • scheduleacum 16 ani
  • comment5 review-uri
  • visibility17972 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi
Balta este situata la 18 km sud de Bucuresti pe soseaua Bucuresti - Cernica - Oltenita. Se poate ajunge cu trenul (din Gara Bucuresti-Titan, statia metrou Republica, a patra statie), cu microbuzul din statia RATB (CORA). Cu autoturismul personal se poate ajunge pe soseaua Bucuresti - Cernica; din zona Pantelimon se merge pana la podul de la Acumulatorul apoi imediat dreapta si se urmeaza indicatorul spre Oltenita. Dupa cca. 500 m de la intrarea in Fundeni se face un drum asfaltat la stanga, intersectia avand si o troita. Se merge cca. 1 km pana se ajunge la un pod de pamant. Bazinul 2 este situat in partea stanga a podului.
Specii curente de pesti: ceva crap, caras, somn, rosioara, biban.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 5 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]