Home Locuri pescuit Partide ID:25521

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDamienesti
loc. Damienesti, jud. Bacau

  • Adaugat de: person Bymbo
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility727 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50

label_outline
Drum de acces
Traseul cel mai indicat, in Damienesti, la prima casa cu etaj de pe partea stanga, face-ti stanga, in continuare drept numai pe drumul pietruit, prima intersectie cu alt drum pietruit face-ti dreapta, apoi iar dreapta dupa ce treceti dealul si a-ti ajuns la coada lacului, care e in partea dreapta.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit cu porumb, rama, viermus. Porumbul a dat cele mai bune rezultate.


label_outline
Comentariu despre partida
Asteptarile noastre au fost zadarnice, nu am prins nimic afara de caras. Balta e plina de acest soi de peste, mananca orice, dar la viermus si porumb a tras cel mai bine. Caras foarte mult. Am pescuit intre orele 06.00 - 19.00. Paznicii spun ca balta e populata si cu pesti mari, unii prieteni spun ca au prins si crap, dar la cat de mult caras e nu mai are timp crapul sa muste.In acea zi pe balta mai erau 8 - 10 pescari. La caras nu e limita. Crap mai mic de 0,70 g se elibereaza. Singura conditie. Caras mai mare se prinde la lansete pe fund. Am prins 7,5 Kg. caras. Sunt conditii de campare, se poate pescui si noaptea.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 7 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]