Home Locuri pescuit Partide ID:27631

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Bratesti 3
loc. Bratesti, jud. Dambovita

  • Adaugat de: person alinnica
  • scheduleacum 7 ani
  • visibility5693 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 7 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum practicabil, chiar si in conditii de ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Boiles, porumb cu arome de miere si capsuna, patratica mamaliga, pufulete, nada ttx, rame si viermus.


label_outline
Comentariu despre partida
Durata partidei intre orele 05.30- 16.30, cu o vreme foarte placuta, cer senin, temperatura intre 13* si 27* grade si presiune atm normala. Am campat in zona ultimei casute dinspre biserica, tinand cont ca am avut noroc ptr ca era destul de aglomerat in aceasta zi ! Numar de pescari in jur de 40. Am folosit un nr. de 4 lansete, 2 pe plumb ptr lansari mai indepartate si 2 pe arc, cu nada. Nu am plantat, doar lansari din mana. Pe toata durata partidei nu am observat nici vreo ciupitura sau miscare a bambinei. O zi normala, ptr. un lac fara mari promisiuni, deci zero capturi. Ca de altfel niciun pescar cu rezultate in acea zi. Din perspectiva mea nu prea recomand, nici lacul 3, nici lacul 4, o totala dezamagire pentru acest an.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]