Home Locuri pescuit Partide ID:25997

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBoldesti Gradistea
loc. Boldesti - Gradistea, jud. Prahova

  • Adaugat de: person xella2007
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility136 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12h; 120lei/24h

label_outline
Drum de acces
drumul este asa si asa.

label_outline
Momeli folosite:
toate de calitate si cu rezultate notabile alte dati.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit 12h in care nu prea a mancat nici carasul si ala destul de mic, am avut si 2 prezentari pe porumb si cam atat. Apa destul de scazuta, pe maluri nu aveai loc sa arunci un pai, lume ca la balci. In concluzie weekend-ull acesta am fost pur si simplu contribuabili..., locurile de pescuit facute destul de haotic si nefiind curatate. Pe viitor fire intinse.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Caras: 1 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]