Home Locuri pescuit Budesti

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBudesti

  • Adaugat de: personanglerwho
  • scheduleacum 18 ani
  • comment6 review-uri
  • visibility16932 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Budesti, jud. Neamt
Pe D.N. Roman - Piatra-Neamt, dupa iesirea din Bozienii de Sus, la 200m pe partea stanga este drumul spre Budesti. Dupa inca 300m, pe dreapta este un drum de pamant (interesant daca ploua) care duce la ferma.
Sunt trei iazuri pe acelasi fir de apa, vizibile si din D.N. In iazul mare (primul din amonte) predomina ciortanul (sub 1 kg) si carasul (pana in 200g). In iazul al doilea, din mijloc, nu e decat caras mic si foarte mic. Al treilea iaz era secat, urmand sa fie umplut cu apa (pesti probabil fauna spontana? ). Momelile care dau rezultate sunt clasice: viermusi si rame de gunoi (pentru primavara) si mamaliga, pufi, porumb si srot (vara-toamna).

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
70lei/24 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 6 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]