Home Locuri pescuit Partide ID:11581

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorBeresti-Sascut
loc. Sascut, jud. Bacau

  • Adaugat de: person mihai2002
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility1782 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis ajvps

label_outline
Drum de acces
Indiferent de ruta aleasa, fie prin Lespezi fie prin Sascut Sat, drumul este asfaltat pana pe balta, fara gropi; acumularea hidro este administrata de AJVPS, e bine sa aveti permisul la voi mai ales in week-end se fac controale mai mereu.

label_outline
Momeli folosite:
Prima si cea mai buna momeala mi sa parut porumbul cunservat de alimentara, gen bonduelle si o a doua momeala la care a tras foarte bine au fost pufuletii in forma de viermusi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe baraj pe 11 pe la ora 5 si ne-am instalat pe partea portilor, unde curentul facut de turbine este mai slab. Am facut o nadire grea cu prastia (mamaliga +porumb) iar dupa circa 2 ore am avut prima platica, pina seara au mai intrat 2 ciortani si 3 platici, majoritatea la porumb. Noaptea probabil ca nu prea misca, abia la ora 2 am mai avut urmatoatea platica urmata la 5 de inca una insa odata cu rasaritul a inceput distractia, practic o trasatura la max 15-20 min, atat platica cit si crap sau ciortan.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 13 kg
-Alte specii: 10 kg

-Nr. scule folosite: 7 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]