Home Locuri pescuit Blebea(In)

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBlebea(In)

  • Adaugat de: personbydydyu
  • scheduleacum 13 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility12117 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. MANGALIA, jud. Constanta
Balta se afla langa fosta fabrica de IN, in vecinatatea cartierului Colonisti. De la sensul Giratoriu din Mangalia se face dreapta pe strada Matei Basarab, si apoi dreapta dupa sala de sport pe str. General Dragalina si tot inainte, indicator spre balta. Drum bun in orice conditii, cu toate ca de la iesire din Mangalia nu este asfaltat. Acces cu automobilul pana in parcarea amenajata si de acolo pe jos spre locurile de pescuit sau cu barca pe pontoane. Puteti vizualiza balta si pe Google Earth. Specii: cosas, crap, caras, biban. Momeli: porumb, rama, pufulete, mamaliga. Administratia baltii: +40 747/33.98.20 administrator,
+40 752/98.12.06 non stop. Alte informatii utile: complexul ofera posibilitati de campare, restaurant, terasa, wc, parcare amenajata.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
30 lei/12h;100 lei/24h pe ponton

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]