Home Turism Danube Delta Resort ****


Turism pentru pescari si vanatori

Danube Delta Resort ****
Danube Delta Resort ****

  Adaugat
 • scheduleacum 6 ani
 • visibility1909 vizite
 • thumb_up 1 likes
Categoria: Hoteluri


help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Crisan, jud. Tulcea

Hotelul Danube Delta Resort **** este situat in zona centrala a Deltei, in localitatea Crisan, canal Sulina. Pozitia deosebita a hotelului, din care se poate ajunge usor in orice zona a Deltei, il recomanda atat celor care vor sa descopere frumusetea unica a Deltei, cat mai ales pescarilor si vanatorilor dornici de aventura si relaxare. La cerere, se asigura transport contra-cost din Tulcea sau Murghiol si retur.

label_outline
Servicii oferite:
Danube Delta Resort **** este una dintre putinele unitati turistice din Delta Dunarii care asigura servicii All inclusive la cele mai inalte standarde intalnite in regiune. Cazarea turistilor se face in camere spatioase, dotate complet, cu baie proprie, aer-conditionat, LCD, tv satelit, internet wi-fi, terasa proprie, room service etc..

Masa poate fi servita in restaurantul propriu, avand o capacitate de 120 locuri la care se adauga alte 80 de locuri la terasa acoperita. Turistii au la dispozitie un meniu select. din care nu lipsesc preparatele culinare traditionale.

Nu este permisa introducerea in unitate de alimente si bauturi.

Companiile care doresc sa organizeze un team-building in Delta pot beneficia de locuri de cazare si sali de conferinta care pot gazdui pana la 200 de persoane.

Pentru pescari, unitatea ofera partide de pescuit gratuite in iazul din spatele complexului. De asemenea, sunt disponibile servicii de inchiriere ustensile de pescuit, barci si ambarcatiuni cu conducatori, se poate solicita contra-cost procurarea de nade si momeli.

Turistii beneficiaza gratuit de sezlonguri, prosoape si umbrele. De asemenea pot beneficia gratuit de cursuri de inot, scuba-diving (cu programare), instructori de pescuit.

Unitatea turistica organizeaza excursii zilnice si la cerere pentru vizitarea Deltei Dunarii si a principalelor obiective turistice din regiune.

Pentru un tablou complet cu serviciile oferite, va invitam sa vizitati site-ul oficial al acestei unitati turistice.

Sursa: www.danube-delta-resort.ro


 • Facilitati
 • done
  TV in camera
  done
  Aer conditionat
  done
  Baie in camera
  done
  Acces internet
  done
  Terasa
  done
  Sala conferinte
  done
  Excursii cu ghid
  done
  Inchiriere ambarcatiuni
  done
  Bar
  done
  Restaurant
  done
  Inchiriere scule pescuit
  done
  Loc pentru joaca
  done
  Parcare


label_outline
Telefon contact: -


room
Localizare pe harta:question_answer Puteti fi primul care posteaza o impresie despre Danube Delta Resort **** [ Adauga impresie ]
warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid turistic pentru pescari si vanatori. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii unitatilor turistice pot schimba ofertele si gama de servicii fara nicio notificare prealabila. Pentru informatii cat mai exacte, va rugam sa consultati site-ul unitatii turistice. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]