Home Forum Subiecte Undiță Cool Angel

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

Undiță Cool Angel

  • Adaugat de: person dalearober
  • scheduleacum 3 ani
  • comment0 raspunsuri
  • visibility147 afisari
  • thumb_up 0 likes
Domeniul: Tehnici si Unelte de pescuit

Ce părere aveți despre undițele telescopice Cool Angel, de diferite lungimi, respectiv, despre varianta de 4,5 m, mai ales, pentru copii sub 10 ani, dar, nu, numai?
Par foarte uşoare, flexibile, subțiri, dar, robuste, prețul de 50 lei, fără a fi prea mic, totuşi, față de alte variante de preț, pare de reținut, de comparat cu alte oferte pentru acelaşi model de undiţă.
Aştept păreri ale celor care le-au utilizat, indiferent de lungime, dar, şi despre preț, dacă merită, față de alte oferte de care au cunoştință.


fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]