Home Forum Subiecte Balti de evitat - Colceag 2

Forum Pescuitul.ro

Locul unde poti intreba si primi raspunsurile cautate


  • favorite_border

Balti de evitat - Colceag 2

  • Adaugat de: person milea ion
  • scheduleacum 2 luni
  • comment0 raspunsuri
  • visibility209 afisari
  • thumb_up 1 likes
Domeniul: Info

Buna seara dragi colegi pescari. Stiu ca despre baltile bune , acolo unde se prinde peste, nu vorbeste nimeni , de frica sa nu se aglomereze mai mult decat este, dar haideti sa dam pe fata macar baltile unde nu se prinde absolut nimic , administratorii baltilor nu fac nimic si doar iau taxe de pescuit. Macar sa ii evitam si poate asa isi vor da seama ca trebuie sa si populeze balta , nu doar sa o exploateze.
Azi am fost cu fratele meu pe balta Colceag 2. La ora 06,00 am campat , la 06,15 s-a incasat taxa de 100 ron persoana. Vreme urata pana pe la 11 dupa care a iesit soarele ( putin vant ). Eu am avut aruncate 2 lansete si 2 undite, fratele meu doar cu 3 undite. Momeala - viermi , rame , bonduele , pop-up de banana , ananas, tutti frutti , porumb cu usturoi si libelule. Zero barat. Nimic pe toata balta. Nu am vazut pe nimeni sa aibe absolut deloc activitate. Parca este prea de tot. Anul trecut am mai fost pe aceasta balta cu aceleasi rezultate. Eu zic sa o trecem la balti de evitat . Si trag sperante ca si alti pescari o sa isi faca putin timp sa semnaleze aceste balti care nu merita. Haideti sa ne ajutam putin unii pe altii.
Fire intinse.


fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]