Home Locuri pescuit Sireasa

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoSireasa

  • Adaugat de: personswatseb
  • scheduleacum 14 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility8964 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Tulcea, jud. Tulcea
Se trece cu bacul de de la Tulcea spre Tudor Vladimirescu. Se merge aprox. 5 Km in directia comuna Ceatalchioi. Chiar la punctul de frontiera, unde stau grenicerii, se face stanga pe dig. De acolo incepe canalul Sireasa. Specii: Rosioara, platica, biban, ciortan, somn, stiuca. Momeli: Rama rosie, rama neagra, imbucatura. Alte informatii utile: Noi am campat si am pescuit chiar la intersectia cu canalul 36. Drumul pana in acest punct este relativ bun (drum forestier cu unele denivelari) insa cand ploua torential este impracticabil cu masina mica. Se pot gasi lemne pentru foc in padurea din apropiere.
ATENTIE ! Canalul fiind chiar la granita cu Ucraina este necesar sa aveti actul de identitate la voi (trebuie prezentat politiei de frontiera care este Ok din toate punctele de vedere). Partida de pescuit a durat doua zile in care 3 persoane am prins aprox 8 kg de peste marunt (ciortan, biban, rosioara, platica, somotei). Pentru o distractie de sfarsit de sezon recomand locatia.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA + PG

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]