Home Locuri pescuit Silistea

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoSilistea

  • Adaugat de: personROM_VYL
  • scheduleacum 15 ani
  • comment10 review-uri
  • visibility39242 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Silistea, jud. Calarasi
Drumul este foarte accesibil, traseul spre Valea Argovei, pana la intrarea in com. Silistea, unde se trece un pod ce desparte 2 bazine. Cel din dreapta e Silistea.. Specii: Crap, salau, somn, caras, albitura, etc.. Momeli: Pufulet, rame, viermusi, porumb, mamaliga-patratica si bomba.. Administratia baltii: . Alte informatii utile: Am intilnit o balta superrr curata si o locatie frumoasa. Am fost placut impresionat de amabilitatea patronului care a precizat ca nu scumpeste pretul deoarece stie ca nu prea mananca pestele in aceasta perioada, precum si de faptul ca nu este limitata cantitatea de peste ce se poate retine sau nr. de undite (lansete) cu care sa pescuiesti, totul fiind lasat la bunul simt al fiecaruia.Voi reveni cu placere pe aceasta balta..

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 10 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]