Home Locuri pescuit Saraiu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoSaraiu

  • Adaugat de: personking_tzapo
  • scheduleacum 18 ani
  • comment14 review-uri
  • visibility34451 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Saraiu, jud. Constanta
Dupa ce se trece podul peste Dunare la Giurgeni, se ajunge in Harsova iar la iesirea din localitate in loc sa faceti dreapta spre Constanta o luati inainte spre Tulcea, dupa circa 10-13 km se ajunge la balta; balta se afla in stanga soselei, are stuf si este alimentata din Dunare. Cu multi ani in urma s-au filmat cateva cadre din renumitul film "OPERATIUNEA MONSTRUL". Specii: crap, caras, ten, stiuca, biban. Momeli: in special la plantat. Alte informatii utile: nu exista limita de scule sau peste.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 14 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]