Home Locuri pescuit Sacalaz

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoSacalaz

  • Adaugat de: persontonyX
  • scheduleacum 15 ani
  • comment4 review-uri
  • visibility14901 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Sacalaz, jud. Timis
Cum vii dinspre Timisoara inspre Jimbolia, la iesirea din satul Sacalaz pe partea dreapta linga drumul principal este situata aceasta balta. Drumul este refacut de curind, doar o portiune de la iesirea din timisoara esta putin rau. Mijloace de transport ar fi destule: tren, autobuz, masina, bicicleta (cativa km din Timisoara la Sacalaz). Balta este frumos amenajata, curatata, malul nu este deloc inalt. La intrare (balta este bineinteles ingradita) este un chiosc de unde se pot achizitiona diferite bauturi, o mini-terasa acoperita si un gratar pentru a putea pregati diferite carnuri.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
40lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
rama, porumb, boillies etc.

label_outline
Specii existente:
Caras, crap romanesc, oglinda si cteno etc..

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
Taxa de insotitor: 5 lei;
Se poate pescui noaptea.
In taxa nu este inclus pestele retinut.


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 4 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]