Home Locuri pescuit Raul Moldova

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoRaul Moldova

  • Adaugat de: personnutzu_z
  • scheduleacum 18 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility10792 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Preotesti, jud. Suceava
Salutari! Propun acest rau pentru ca este unul excelent. Imi pare bine sa vad ca incet incet se reface, iar filiala raspunzatoare pentru aceasta portiune da semne de interes in a proteja aceasta portiune din raul Moldova. Cu parere de rau spun ca in trecut si chiar si acum in prezent inca mai predomina braconajul si inca unul foarte agresiv (explozibili, clor, rastocire a apei) acesta avand un efect devastator asupra acestui rau, disparand din zona vreo 2 specii de peste din 85 si pana in ziua de azi. Dupa cum spuneam inca este un rau excelent aici predominant in general mreana, cleanul si scobarul eu personal avand capturi destul de frumoase de clean si mreana. Daca aveti ocazia nu merita ratata o partida de pescuit in aceasta zona care este foarte frumoasa. In continuare va urez fir intins!

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]