Home Locuri pescuit Prut - jud. Galati

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoPrut - jud. Galati

  • Adaugat de: personcrysti_gl
  • scheduleacum 13 ani
  • comment4 review-uri
  • visibility9380 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Galati, jud. Galati
Am observat ca nu a scris nimeni despre Prut cu toate ca daca te duci cel putin in judetul Galati pe Prut nu ai loc de pescari. La Giurgiulesti a inceput sa se inunde padurea pana in dig din cauza Dunarii crescute. Prutul aproape sta pe loc. Am fost pe 18.03.2007 la km 2. Am prins 4 kg de peste la viermusi albi! Inca nu cade carasul dar am prin 2 ciortanici frumoase si in rest multa platica. Cu putina nada aruncata te distrezi f. bine. Specii: Somn, caras, crap, vadutita, platica, babusca, stiuca, salau etc. Momeli: Mamaliga, rama neagra.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 4 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]