Home Locuri pescuit Pasarea 1

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoPasarea 1

  • Adaugat de: personmadalinuta
  • scheduleacum 18 ani
  • comment22 review-uri
  • visibility56223 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Frumusani, jud. Calarasi
Balta este situata, imediat dupa o mica padurice, la iesirea din comuna FRUMUSANI, chiar linga sosea, si apartine de ASOCIATIA Diana. Pe paznic il cheama GELU si este un om de milioane (ca suflet vorbind). Ne-a spus ca a bagat puiet de ten si nu l-am crezut p ca nu am vazut macar unul,dar in schimb maninca destul de bine carasul(in special la varga). Am fost pe data de 13.04.2002,pe un vint groaznic si am luat caras mai mult la undita(la lanseta citiva carasi mai mari de 250 gr.dar nu prea vedeam din cauza valurilor.asadar sper sa ne vedempe balta cind va fi mai cald.(maninca in special la viermusi).

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
70lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 22 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]