Home Locuri pescuit Orbeni

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoOrbeni

  • Adaugat de: personmemos
  • scheduleacum 18 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility12502 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Bacau, jud. Bacau
Balta se afla la 30 km. de Bacau si e un baraj pe Siret. Noi am mers inspre coada lui la vreo 300 de metri de la terminarea canalului. Se stie ca acolo e patria bibanului insa se mai prinde salau, crap mare si somn. Se ajunge usor pe balta, accesul auto e facil, insa pentru un loc bun trebuie sa mergi pe jos destul iar daca ai multe scule e cam anevoios. Insa trecand peste toate astea "se merita". Am fost in data de 31 iulie spre 1 august trei pescari in total 11 lansete. De la 03:00 pana la ora 17:30 nici o trasatura. Am dat cu mamaliga la crap, pestisor viu si bucatica la salau, si pestisor mort de ceva timp injectat din plin cu feromon la somn. Nimic. Am vazut un fost pescar ce a prins un salau de un kil. In rest nimic. Din cauza ca nu s-a facut economie la plase se pare ca pescuitul de crap salbatic va ramane doar un vis pentru pescarii ce n-au bani de balti particulare sau pur si simplu considera ca e mai sportiv sa pecuiasca in locuri salbatice. Asta e. Fir intins la toata lumea.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]