Home Locuri pescuit Oniscani

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoOniscani

  • Adaugat de: personrxing
  • scheduleacum 19 ani
  • comment14 review-uri
  • visibility24794 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Oniscani, jud. Bacau
Fost curs al Siretului in prezent colmatat, actualmente in grija primariei.
Localizare : soseaua Bacau-Roman,cam la 25 de km de Bacau, prima comuna(sau sat) dupa Filipesti este Oniscani-ul. Se face dreapta dupa prima trecere de pietoni si se intra pe drum de tara cam 2 km. Balta este pe partea stinga. Masina din pacate se lasa pe drum cit mai aproape de marginea drumului pentru ca mai trec carute.
Balta este foarte frumoasa, are o insula in mijloc. Fericiti cei cu barca.
Peste crap de la 3-400 g pina la 9-10 kg..asta din ce am vazut, salau mare.
In general se pescuieste la pluta culisanta, s-au obtinut cele mai bune rezultate.
Momeala: cub de mamaliga pt crap, pestisor pentru salau. Functie de zi (cit de calduroasa este) se pot lua de la 1 kg..la 10-12kg.
Ce nu este convenabil este faptul ca nu sunt foarte multe locuri, cel mai bine in general se ia de pe insula din mijloc, iar in week-end in general e plin (adica maxim 30-35 de pescari).
Este o experienta agreabila in concluzie, si in cazul in care nu aveti un loc unde mergeti la "sigur" poate fi luata in calcul. Nu exista limita de cantitate.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
35lei/zi

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 14 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]