Home Locuri pescuit Nemti

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoNemti

  • Adaugat de: personandrei 26.
  • scheduleacum 18 ani
  • comment4 review-uri
  • visibility21456 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. ialomita, jud. Ialomita
Se iese din Bucuresti pe sos. Colentina si se continua prin Afumati pana la Urziceni. Se trece de Urziceni si se continua DN2(E85), inainte, catre Buzau.

Dupa ce se traverseaza podul (peste calea ferata) se mai merge aproximativ 2 km si la intersectie se vireaza la dreapta pe soseaua asfaltata (str. Buzaului).

Se continua pe soseaua secundara (str. Buzaului) aproximativ 800m si imediat ce se trece de un podulet (aflat intr-o curba in forma de ā€žSā€) se vireaza la stanga pe drumul pietruit ce urca pe deal.

Distanta de la Bucuresti ( din complexul DORALY ) si pana la Balta Nemti este de aproximativ 50 km.

Latimea bazinului este cuprinsa intre 80 si 120 metri. Adancimea bazinului este cuprinsa intre 2 si 5 metri. Substratul bazinului este destul de tare si nu prezinta agataturi sau plante subacvatice.

Drumul a fost recent pietruit, se poate intra pe orice vreme.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
Este INTERZISA NADIREA cu PORUMB USCAT. Porumbul pentru nadire trebuie sa fie FIERT anterior. Porumbul nefiert, ci doar inmuiat, este STRICT INTERZIS.

label_outline
Specii existente:
Crap, cteno, caras, somn.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
-


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (album oficial)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 4 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]