Home Locuri pescuit Namoloasa

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoNamoloasa

  • Adaugat de: persondpbar
  • scheduleacum 16 ani
  • comment11 review-uri
  • visibility30568 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Namoloasa, jud. Galati
Balta se afla in localitatea Namoloasa, Jud Galati. Ca itinerar: Focsani spre Braila si din Nanesti se face la stanga. Prima localitate este Namoloasa. Dupa biserica se face pe primul drum la dreapta. Aproximativ 2 km (inclusiv drumul de pamant) si se vede balta.

Info oferite de: Petrisor Paun
----------------------De la Nanesti faci stanga la o vulcanizare spre Namoloasa, iar la primul pod faci dreapta. Balta e plina de stuf si are carasi numai de 5-6 cm. Specii: Caras. Momeli: La orice dai trage singurul peste din balta-caras foarte mic.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
20 lei/12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 11 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]