Home Locuri pescuit Naipu -Sat

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoNaipu -Sat

  • Adaugat de: personmester
  • scheduleacum 19 ani
  • comment20 review-uri
  • visibility78228 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Naipu, jud. Giurgiu
Balta se afla in com. Naipu, jud.Giurgiu. In curba din care se face drumul spre Albele mai exista un drum la stinga care intra in sat. Cum intri in sat, la circa 50m este un dig, balta in stinga si dreapta. Balta buna cea din dreapta. Este o balta pentru undita, pestele este caras ca palma si din cand in cand si cite un ciortan. Am fost duminica si miercuri de la ora 12 si am luat cate 6 kg. Se spune ca nu se plateste ca este balta satului. De cate ori am fost nu am platit. Specii: Caras, cortan, rosioara, biban si balos. Momeli: rama, vierme, cocolos. Alte informatii utile: de la iesirea din Bucuresti si pana pe balta sunt 44km. Drumul este perfect chiar si daca ploua.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50 lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 20 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]