Home Locuri pescuit Movileni

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMovileni

  • Adaugat de: personkpannic
  • scheduleacum 19 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility12977 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Iasi, jud. Iasi
Iesirea din Iasi-Breazu, la fix 30 km de Iasi, dupa Larga-Jijia, se afla cele doua balti a lu "Ilie"! Una din ele se afla la sosea. Anul acesta 2003 se pescuieste in cel din coada (cel mai mic). Capturi: caras (10g-400g), crap (1kg-6kg+), ten (300g-700g) si cica ar mai fi ceva stiuca (50 cm)..care din pacate are ce manca! Locurile de pescuit sunt bune: pe malul cu soseaua adancimea este mai mica ...pe malul opus insa este mai mare si poate ajunge chiar si la 1m. Balta este alimentata dintr-un parau care provine din baltile din deal. Primavara apa este curata .. fara hrana naturala .. atunci pestele este mai activ..spre vara-toamna paraul aduce hrana naturala din belsug.. apa se inverzeste ..pestele doarme. Capturi din ce in ce mai putine..sanse mai pot fi in toamna tarziu cand apa incepe sa scape de vegetatie! Limita de retinere: nelimitata! Se pescuieste cam la toate tipurile de momeli: rama, viermi, mamaliga, porumb ..! Daca pestele nu musca ... administratorii gasesc de fiecare data cate o scuza: presiunea, hrana naturala din belsug, apa este prea calda, nu ai momeli la care ar musca crapul, etc! Balta este o loteire.. de aceea pretentiile sunt mici! Azi poti pleca cu 20kg de crap ..maine cu 4 carasi!
Crap este ... l-am vazut cu ochii mei cand depunea icrele la mal.. am vazut specimene de peste 6kg!
Nu se pescuieste din barca!
Sfat: luati totusi minciogul cu voi..nu se stie niciodata! Fir Intins la nea' Ilie!

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]