Home Locuri pescuit Movila Miresii Seaca

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMovila Miresii Seaca

  • Adaugat de: personHackBv
  • scheduleacum 18 ani
  • comment38 review-uri
  • visibility55815 vizite
  • thumb_up 4 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Movila Miresi, jud. Braila
La 30 Km de Braila, pe drumul spre Ramnicul Sarat, cum se intra in comuna Movila Miresii; primul drum la dreapta venind dinspre Braila se merge aproximativ 1-3 Km si se fac doua drumuri la dreapta pe langa un canal; se intra pe al doilea drum si se merge pe acel drum pietruit cam 800 metri si in stanga se va vedea o balta destul de mare. Se va trece pe la ferma pentru a obtine biletul de pescuit. Fir Intins !


Conditii de campare: am vazut ca sunt vreo 3 casute la ferma si astea se pot inchiria contra cost. Nu se mai pescuieste noaptea pe balta ci numai in fata fermei contra sumei de 30 lei.


Regulamentul baltii 2014:
-se pescuieste de la 06-18.00 taxa de 70 lei;
-se poate retine cantitatea de 3 kg crap sau 4 kg caras.

Atentie!!! se face cantarirea pestelui

Postat de Remus Ionut

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
70lei/12h ziua (06-18:00)

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 38 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]