Home Locuri pescuit Moara Vlasiei - La Pod (A3)

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMoara Vlasiei - La Pod (A3)

  • Adaugat de: personneicu_c
  • scheduleacum 7 ani
  • comment4 review-uri
  • visibility12682 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov
Balta este in curs de reorganizare, fiind populata cu crap si caras. De asemenea din aprilie nu vor lipsi de pe balta nici umbrarele acoperite cu stuf.
Amenajarea piscicola are un cadru natural de apreciat si o administratie primitoare si deschisa la sugestii. Va asteptam sa va convingeti singuri !!!
Balta se afla chiar sub autostrada A 3, la iesirea din comuna Moara Vlasiei spre Balotesti.. Specii: crap, caras, stiuca, salau.. Momeli: Dupa imaginatia pescarului. Administratia baltii: . Alte informatii utile: .

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
60 12h;100 24h; 30 2xfeeder sau varga; 50 spining.

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 4 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]