Home Locuri pescuit Mehadia

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMehadia

  • Adaugat de: personadydodenci
  • scheduleacum 17 ani
  • comment3 review-uri
  • visibility9479 vizite
  • thumb_up 12 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Mehadia, jud. Caras_Severin
Balta este amplasata la intrarea in loc. Mehadia spre Baile Herculane in dreapta D.N.68, drumul este accesibil cu autoturismul pana la poarta balti deoarece este ingradita, se poate ajunge cu autoturismul sau cu trenul pana in Baile Herculane dupa care trebuie sa mergeti inspre Caransebes vreo 7 km. Sunt doua balti una mai maricica si una mai mica. In saptamana care a trecut a fost din nou populata cu crap si nu mai lasa sa se pescuiasca pana la primavara. Specii: crap romanesc, crap oglinda, caras, fitofag, clean, scobar. Momeli: mamaliga, rama rosie, viermusi, boaba de porumb. Administratia baltii: nu cunosc deoarece am fost o singura data in 29.10.2006. Alte informatii utile: este o balta cu potential si se prinde peste in special crap romanesc, fitofag si caras.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer Balta a inregistrat 3 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]