Home Locuri pescuit Mata Aradeanu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMata Aradeanu

  • Adaugat de: persondpbar
  • scheduleacum 18 ani
  • comment13 review-uri
  • visibility26842 vizite
  • thumb_up 5 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Oancea, jud. Galati
Proprietar (administrator): AJVPS Galati. Taxa 2005: 125 000 sau abonament pentru 10 partide de pescuit, 500 000. Nu se poate pescui fara permis vizat de Galati sau se poate viza acolo.
Perioada admisa la pescuit: tot anul.
Retinere pesti: tot ce prinzi.
Localizare: Judet Galati.
Sosea apropiata: Galati - Oancea - Vaslui.
Localizare: dupa ce treci de Oancea mai mergi vreo 20 de km si faci la dreapta pe un pod care este abia facut si asfaltat. Este singurul de la Oancea si pana acolo. Mergi pe drum pana se face la stanga un alt drum neasfaltat. O iei pe el si dupa inca vreo 7 km ajungi la balta. Este chiar pe malul raului Prut. Posibilitate de cazare: doar cu cortul. Pescuitul este permis pe toate baltile care se gasesc aici (suprafata lor este foarte mare).
Posibilitate de pescuit din barca: nu.
Posibilitate motor: nu.
Posibilitati de inchiriere: nu. Pestii existenti (de intreres pescaresc): crap (0.5 -5kg), caras (0.200- 1kg), crap chinezesc (0.5 - 5kg), rosioara (0.200g- 0.500g), platica (0.200-1,5 kg).
Alti pesti (prada): salau mult.
Originea lacului: Raul Prut. Momeli: Rama, boaba, vierme, mamaliga.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 13 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]