Home Locuri pescuit Malcoci

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoMalcoci

  • Adaugat de: persondante512
  • scheduleacum 14 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility4372 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Tulcea, jud. Tulcea
La intrarea in Tulcea se face dreapta spre Nufarul. Cand ajungeti pina in primarie, se face un drum in stinga care duce la bac. Trecerea cu bacul costa 16 ron. La iesirea de pe bac se face stinga pe drumul de piatra, se merge 4-5 km si se face stinga in padure unde se gasesc multe locuri de pescuit. Am ajuns pe data de 23,si am stat 5 zile. Luni a mers decit caras la mal cu batul cu montura de balta, marti am luat 3 crapi de 3 kg, unul de 5 si unul de 2 kg, miercuri am luat 2 crapi de 2 ,3 kg si unul de 6,5 kg. Am scapat unul mai bariu care nu am reusit sa-l scot pentru ca mi-a indreptat acul. Toate capturile le-am luat la mamaliga. Joi si vineri nu am mai dat, am stat la relaxare. Problema este ca in 5 zile a scazut Dunarea foarte mult si pestele nu a mai vrut sa traga. Specii: crap, caras, platica, somotei. Momeli: mamaliga, rima neagra si rosie. Trebuie permis ANPA. Alte informatii utile: drumul este de piatra, daca ploua nu este nici o problema.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]