Home Locuri pescuit Lacul Pietrei

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoLacul Pietrei

  • Adaugat de: persongavril71
  • scheduleacum 14 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility17758 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Tulcea, jud. Tulcea
Lacul Pietrei este o amenajare piscicola privata situat in Judetul Tulcea, la aproximativ 35 Km de Municipiul Tulcea pe ruta Tulcea –Murighiol. Specii: cantitatea de peste prins de toti a fost de 2 bucati caras si 3 bibani. Momeli: Am pescuit la plantat 6 persoane a cate 5-6 lansete fiecare, momeli folosite rama neagra, coropisnita, tipar, porumb uscat si porumb cu diferite arome, pelete capsuna si halibut. Alte informatii utile: Atentie pentru cine cunoaste aceasta balta, in trecut se numit Ghiolul Pietrei, si nu mai este cea fost odata cand foarte multi pescari si-au depasit recordul pe aceasta balta, balta acum are alt patron si este administrata de catre alte persoane, actualul patron a intrat in posesia acestei balti fara sa faca nimic. Taxa la aceasta balta: 50 lei zi lumina 24 ore cu 2 lansete, pentru fiecare lanseta in plus se plateste 5 lei. Asa stateau lucrurile cand am ajuns la balta, am fost condusi la patron care atunci cand ne-a vazut am fost mana cereasca pentru el. Astea erau regulile cand am fost de acord sa ne instalam acolo, ne-a spus cand a venit la noi ca banii maine dimineata baieti, dimineata a venit cu fel si fel de taxe ne flutura niste hartii de parca eram la banca, pe langa taxele de mai sus a trebuit sa mai platim 30 lei pentru plantat, 10 lei pentru masina, 10lei pentru cortul montat, 5 lei pentru gunoi, am pescuit 6 persoane fiecare cu cate 5,6 lansete la plantat, cantitatea de peste prins de toti a fost de 2 bucati caras si 3 bibani. Toti prietenii pe care ii avem in zona ne-au spus sa evitam aceasta balta pentru ca este o mare teapa, dar am hotarat sa ramanem acolo deoarece unde voiam noi sa ajungem pe niste canale nu se putea intra. De asemenea la plantat nici macar o trasatura.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
30 lei/ 2 lansete,20 lei noaptea,+inca 5 lei laseta

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]