Home Locuri pescuit Lacul Merhei

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoLacul Merhei

  • Adaugat de: personswatseb
  • scheduleacum 11 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility542 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Tulcea/Chilia Veche, jud. Tulcea
Personal am ajuns pe urmatoare ruta: se trece cu bacul din Tulcea spre Tudor Vladimirescu -> Ciatalcioi -> Pardina -> Chilia Veche. Drumul este destul de greu de parcurs mai ales cu masina mica. Cu 4x4/SUV/JEEP este totusi ok. Distanta de la Tulcea pana la Chilia Veche este de aprox 60 km. Din Chilia am inchiriat o barca cu care am facut aprox. 40 de min pana pe Lacul Merhei. In drum se strabat cateva canale (Pardina, Radacinoasele) si cateva lacuri cu peisaje minunate. Specii: Marlite, Biban si Stiuca. Momeli: Linguri oscilante pentru stiuca, rotative pentru biban, voblere. Recomandate pentru stiuca sunt oscilantele. Administratia baltii: Toata zona este administrata si concesionata de Domnul Raduta. Regim de pescuit: catch and release.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50lei/zi/pescar

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]