Home Locuri pescuit Horgesti

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoHorgesti

  • Adaugat de: personeagle1667
  • scheduleacum 15 ani
  • comment30 review-uri
  • visibility36805 vizite
  • thumb_up 4 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Horgesti, jud. Bacau
Situata chiar la intrarea in satul Horgesti pe drumul dinspre Bacau. Drumul relativ bun, asfaltat dar cu gropi. Se pare ca circula si autobuze in zona, cu plecarea din autogara Bacau. Balta destul de mare si populata de curand. Specii: Caras si crap. Momeli: Se pare ca trage cam la toate momelile clasice. Taxa este de 50 lei/zi si aia de acolo, chiar iti iau 50 de lei chiar daca intri pe balta la ora 20 iar la 21 esti obligat sa pleci, pescuitul pe timp de noate nefiind permis.

Ca o exceptie, se poate campa pe partea dinspre cabana, contra taxei de 100 lei, inclus si pescuitul in sistem C&R.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50 lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 30 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]