Home Locuri pescuit Herastrau

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoHerastrau

  • Adaugat de: personBogdan
  • scheduleacum 20 ani
  • comment68 review-uri
  • visibility96357 vizite
  • thumb_up 5 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Bucuresti, jud. Bucuresti
Nu cred ca mai este nevoie de o prezentare a acestui lac pentru ca o cunoaste toata lumea. Dupa ce am participat la concursul organizat pe acest lac am fost tare curios sa vad daca il propune cineva. Imi iau inima-n dinti si o fac eu. Poate merita.

---------------------------------------------------------

Pescuitul sportiv pe lacul Herastrau se desfasoara numai la mal, de la stavilar pana in dreptul insulei Trandafirilor. Nu se pescuieste decat in perioada 1 iunie- 31 decembrie, in fiecare an

Lacul Herastrau este populat cu crap si caras, cu greutati cuprinse intre 600 de grame si 4 Kg.

Sunt admise 4 scule + 1 undita. Se da la forfac cu 2 ace. ATENTIE: sa nu se dea la "bomba" ! Nu se pescuieste nocturn. Cantitatea permisa la terminarea partidei de pescuit este de 5 Kg.

Sediul administrativ : Terasa Zefir - pe malul lacului Herastrau, langa restaurantul Isoletta, de unde se pot procura abonamentele anuale cu 16 zile de pescuit pe luna la pretul de 1250 ron.

Pretul unui tichet de 12h este 50 ron si se incaseaza de catre paznici la locul de pescuit.

Atentie insa, ca s-a inmultit africanul in draci si mananca la orice.
Postat pe forum de Daniel Craciun

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 68 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]