Home Locuri pescuit Gugesti 1

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoGugesti 1

  • Adaugat de: personddaniel
  • scheduleacum 17 ani
  • comment5 review-uri
  • visibility14947 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Gugesti, jud. Vaslui
Balta se afla la inceputul satului Gugesti, comuna Botesti. Accesul la balta este destul de bun, drum asfaltat, judetean. Specii: In balta predomina carasul, dar sunt si numeroase exemplare de crap, salau, stiuca, biban, fitofag, care predomina. Momeli recomandate: rama, viermusi, pufulete galben (mic), porumb in lapte etc, este o balta in care pestele nu are prea multe pretentii. Administratia baltii: Eu ma duc pe aceasta balta de cativa ani buni atunci cand merg la bunici. Administratorul baltii, Domnul Ing. Piscicol Pascu Valerica, care are o experienta vasta in administrarea fondului piscicol, intotdeauna a asigurat o densitate optima de populare a speciilor de pesti din aceasta balta. Alte informatii utile: Ultima vizita la aceasta balta a fost in data de 22-24-04-2006. Carasul era in bataie si nu prea manca, dar cu toate astea la 4 lansete in 5 ore am prins 9-10 kg de caras la 200-500g. Crapul inca nu mananca (dar in balta sunt exemplare frumoase). PS-Chiar este o balta care merita, nu pleci fara peste niciodata.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 5 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]