Home Locuri pescuit Grojdibodu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoGrojdibodu

  • Adaugat de: personkatloo
  • scheduleacum 17 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility8384 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Corabia-Grojdibodu, jud. Olt
Se iese din Bucuresti pe la Mihailesti, ajungeti in Alexandria, in centrul Alexandriei faceti la dreapta, mergeti cca 1 km, iar la un Petrom se face la stanga spere TN. MAGURELE, apoi CORABIA si, in final, Grojdibodu. Dus sunt cca 200 km. Am fost vineri 09.03.2007- pana Sambata 10.03.2007, am pescuit si noaptea cu inca 4 prieteni. Eu am luat cca 56 de kg la 2 bete 5 m, altul 34 kg, altul 51 kg, iar celalalt 28 kg. Numai Ciortan intre 250 si 800 g, mai pica si cate un somn la 1,5 kg, dar noi nu am luat decat Ciortan! Mergeti Acolo! cea mai mare experienta si cele mai frumoase locuri de pescuit,in special ptru Unditari! Specii: Ciortan 250-800 gr,Somn 1-3 kg, stiuca 1-2 kg,etc. Momeli: Cocolos de mamaliga, patratica, rama rosie de balegar mare, cat se poate de mare, boabe in conserva!

Informatii oferite de Rachita Andrei

------------------------


De la Corabia este al-3-lea sat catre V. De la drumul principal se face la stanga dupa biserica si dupa 150 m se vad canalele. Drumul este foarte bun. Specii: Crap, Somn, Stiuca, Caras. Momeli: Mamaliga si rama. Este bine sa se arunce si putina momeala. Administratia baltii: fara plata. Alte informatii utile: nu poti face fate la mai mult de doua bete. Cele de 9 m am vazut ca sunt cele mai bune. Se pescuieste nebuneste. Nu poti face nicio pauza. Acum este momentul pentru ca la cati pescari se duc zilnic acolo... nu stiu cat o sa mai traga asa nebuneste. Fir intins!

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]