Home Locuri pescuit Ghiolul Mare (Siutghiol)

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoGhiolul Mare (Siutghiol)

  • Adaugat de: personjulienpopa
  • scheduleacum 16 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility25551 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Constanta, jud. Constanta
Ghiolul Mare (Siutghiol) se afla chiar in statiunea Mamaia la marginea Constantei. De o parte a ghiolului este statiunea Mamaia iar de cealalta parte este oraselul Ovidiu. Specii: Caras, crap, biban, platica, rosioara, babusca etc.. Momeli: Mamaliga, porumb, rama, miez de paine. Alte informatii utile: Ghiolul Mare este un lac destul de marisor in care se prinde preponderent caras si foarte rar crap. Lacul are un potential foarte mare, daca s-ar ocupa cineva de el in mod sistematic s-ar ajunge la rezultate foarte bune din punct de vedere al pescuitului sportiv. Dar se pare ca ... au interese personale cu acest lac si vor sa-l transforme intr-un loc numai cu cladiri din beton si un loc numai pentru dejectii. Sincer imi pare foarte rau de viitorul acestui lac, Ghiolul Mare, deoarece este apa unde am invatat prima data sa pescuiesc in copilarie, pe vremea cand pe malurile lui erau numai spatii verzi si copaci si era o adevarata incantare sa mergi la pescuit.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
100 lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]