Home Locuri pescuit Ganeasa

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoGaneasa

  • Adaugat de: personvvictor
  • scheduleacum 20 ani
  • comment93 review-uri
  • visibility109945 vizite
  • thumb_up 12 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Ganeasa, jud. Ilfov
Balta este destul de buna (sau cel putin a fost anul trecut). La intrarea in Afumati se face dreapta pe langa o benzinarie Petrom , se merge aproximativ 3km , dupa care se face la stanga si imediat a doua straduta la dreapta si coborati la balta (sunt doua balti , eu am pescuit in cea din stanga , unde se prinde foarte bine ciortan (0,5kg - 7/8kg.,caras peste 0,5kg , cteno.Accesul spre balta este foarte bun .Chiar daca ploua se poate ajunge la balta.Este destul de curata fata de multe balti si este excelenta pentru o iesire cu familia .Anul Trecut am pescuit din iulie pana in octombrie aproape saptamanal si am prins de fiecare data foarte bine in special ciortanel la 1-1,5kg.Capturile mai mari de 3kg.le-am prins pe absolut toate la rama (mai groasa) , am folosit si patratica ,boabe de porumb ,boillies,pufulete dar nu a vrut mai de loc.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
60 lei/ 12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 93 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]