Home Locuri pescuit Dunare - bratul Valciu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDunare - bratul Valciu

  • Adaugat de: personpicky_87
  • scheduleacum 14 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility16966 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Tacau, Braila, jud. Braila
Se poate ajunge in doua moduri: fie pe la trecere bac Stanca (S.N.Braila) si deplasare pe magistrala principala din Insula Mare a Brailei, pana in dreptul loc. Tacau, fie trecere bac Gropeni si mers aval pe dig. Specii: crap, salau somn, stiuca (chiar si in august, oblete, caras si alte specii de talie mica). Momeli: la crap a tras la tot ce se poate (rama, boilies, buchet de viermusi, mamaliga), salaul in special la rama alba si imbucatura, iar stiuca doar la peste viu. Alte informatii utile: datorita faptului ca in zona nu este apa potabila decat de infiltratie, functie de durata cat se campeaza in zona este indicat sa mergeti cu rezerve de apa; loc este ideal pentru amplasarea cortului, dar o mare rugaminte: RENUNTATI LA MANELE CAT STATI. Se pescuieste fara taxa, respectand normele prevazute in lege si perioadele de prohibitie.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA + Viza PG

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]