Home Locuri pescuit Dunare - Apa Calda

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDunare - Apa Calda

  • Adaugat de: personcosty10
  • scheduleacum 15 ani
  • comment32 review-uri
  • visibility97463 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Cernavoda, jud. Constanta
La intrarea in Cernavoda dinspre Constanta, dupa centrala atomica, se face o intersectie, cu un indicator "Harsova" si se merge pe acest drum, se coboara pe serpentine pana la podul care tranverseaza canalul cu apa calda. Dupa pod se face imediat stanga si se cauta un loc de pescuit (inainte de pod daca faci stanga nu poti ajunge mai spre varsarea in Dunare). Specii: Crap, caras, avat, salau, stiuca. Momeli: Mamaliga, rama rosie, pestisori vii, lingurite, jelibon. Alte informatii utile: Este bine sa se dea la plumb deoarece sunt curenti foarte puternici.
------------------
Se ajunge pe Autostrada Soarelui-Cernavoda -se intra pe podul ce face legatura cu orasul, adica la rond se face stanga nu dreapta spre Constanta. Dupa ce treci podul se face dreapta si se ajunge in rond si se face drum stanga-drumul este un fel de centura se tine drept 4-5 km pana ajungi la canal. Specii: crap, caras, somn, salau, multa platica si ce mai este in Dunare. Momeli: patratica si viermusi.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA + Viza PG

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Frecventa capturi:

Specia Frecventa medie capturi (kg/partida/specie)
Crap
2.00
Caras
1.25
Stiuca
2.00
Salau
1.40
Somn
1.50
Platica
0.00
Novac
0.00
Somn african
0.00
Alte specii
4.56
*) Statistici realizate in baza a 17 recenzii publicate de pescari incepand cu 01.01.2011.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 32 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]