Home Locuri pescuit Draganescu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDraganescu

  • Adaugat de: personant
  • scheduleacum 21 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility14084 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Mihailesti, jud. Ilfov
Iesirea din Bucuresti spre Bragadiru pe sos. Bucuresti-Alexandria in localitatea Mihailesti dupa indicatorul spre Malu Spart o luati la dreapta (drum asfaltat destul de bun) si se merge in paralel cu balta pana se termina. Locuri bune de pescuit sub Avicola Puiul. Dezavantaj-trebuie lasata masina in deal. Speciile de pesti sunt variate: caras, biban, ciortan, regina. Pentru pescuit la fixa am observat ca pescarii intrau in apa pana peste genunchi pentru a ajunge peste podul de bradis din mal. Am inteles ca este si rapitor mare (stiuca,salau) chiar si somn dar nu am observat pe nimeni sa prinda.
La capitolul capturi-aprox. 3-4 kg. de caras la lanseta (in principal la rama-400g./buc.) si doi ciortani sambata ( 1,5kg si 3,,4 kg la patratica) si duminica caras cam la fel si un crap de aprox.4kg la patratica cu viermus.
Cei care percep taxa de pescuit nu apar pe balta decat dupa ora 12-12.30 asa ca daca nu este o zi prea reusita puteti pleca pana atunci. Pentru alte detalii contactati-ma la e-mail andrei.tianu@hotmail.com. Fir intins in cazul in care va hotarati sa mergeti aici.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]