Home Locuri pescuit Delta - canalul 2

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDelta - canalul 2

  • Adaugat de: personnegeo
  • scheduleacum 17 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility5118 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. sinoe, jud. Constanta
Drumul Constanta - Tulcea, in comuna Mihai Vireazu, dreapta catre comuna Sinoe, apoi in centrul localitatii stanga pe un drum pietruit recent. Acest drum duce si la canalul 5, pe care multa lume il stie fiind foarte renumit dar din pacate nu mai este accesibul oamenilor de rand. Drumul este accesibul si pe timp de ploaie. Dupa aproximativ 10 km gasiti un podulet care trece peste acest canal 2, unde puteti pescui si pe intinderea din partea stanga, dar si pe partea dreapta pana la aprox.1 km. Specii: se prinde crap primavara, salau, somn, sabita, oblete, biban, caras, avat vara si toamna. Momeli: mamelile specifice fiecarei specii de peste in parte. Atentie primavare devreme se prinde foarte bine sabita la taparina cu 6-10 cirlige, in general la cirligele de sus. Alte informatii utile: cea mai buna perioada de pescuit este primavara.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]