Home Locuri pescuit Delta - Bratul sf Ghe-Uzlina

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDelta - Bratul sf Ghe-Uzlina

  • Adaugat de: personionexu
  • scheduleacum 17 ani
  • comment12 review-uri
  • visibility44519 vizite
  • thumb_up 7 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Murighiol, jud. Tulcea
Se trece de Tulcea, pana la Murighiol... apoi se merge pe apa, pe Sf. Gheorghe, se intra pe Uzlina, pana in zona complexului Cormoran. Am dat pe partea stanga, partea cu padurea, timp de mers cu barca 1/2h, vis-a-vis de locul acesta, era un canal, o zona defrisata, care tine pana la Cormoran. Specii: Salau, somn, platica, lin, biban, stiuca, avat, crap si caras. Momeli: Boilies de scoica cu buza verde, porumb uscat si aromat, mamaliga de patratica, rama neagra si tot felul de naluci artificiale. Administratia baltii: Nu va lasati inselati... cica umbla unii de la asoc "rapitorul", care iti percep o taxa de 20 ron/zi. Se pescuieste doar cu permisul vizat pe anul in curs, important este ca asociatia de pescari unde v-ati vizat permisul, sa aibe contract cu "apele romane". Daca te dai la ei putin, o lasa cu taxatul. Alte informatii utile: In timpul deplasarii cu barca, la locul de pescuit, luati nr. de tel al barcagiului, stabiliti inca de atunci cu el data si ora plecarii, iar daca-l vedeti prin zona in zilele urmatoare, invitati-l la un sprit.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 12 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]