Home Locuri pescuit Cornesti 1 si 2

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCornesti 1 si 2

  • Adaugat de: personionitaga
  • scheduleacum 17 ani
  • comment6 review-uri
  • visibility25032 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Cornesti, jud. Timis
Pe drumul Arad-Timisoara, cum se vine dinspre Arad, cam la 2 km dupa ce se trece de Ortisoara pe partea stanga se afla un Petrom. Se merge pe drumul care trece pe langa benzinarie cam 2 km si pe partea stanga se vede o stana de oi. Se merge pe drumul care trece pe langa stana inspre vale si acolo se afla atat balta Cornesti 1 cat si Cornesti 2. Ambele sunt balti private. Balta este civilizata, paznicul isi select..eaza clientela.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50 lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
-

label_outline
Specii existente:
Crap. caras, cteno etc..

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Regulament pescuit:
Taxa Cornesti 2: 50lei/12h. Tariful nu include pestele retinut.
Insotitorii platesc o taxa de agrement de 5 lei.
Nu se pescuieste noaptea.


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 6 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]