Home Locuri pescuit Complexul Ciric

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoComplexul Ciric

  • Adaugat de: personburs
  • scheduleacum 19 ani
  • comment10 review-uri
  • visibility17740 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Iasi, jud. Iasi
Cred ca toti iesenii stiu cum sa ajunga la Ciric. Pana nu demult, eu il stiam doar ca un complex de agrement, prafuit si in eterna tranzitie. Aflati, insa, ca in 2002 cat si in martie-aprilie 2003 lacul a fost populat cu 10-15 tone de pesti. Caras si crap. Ultima data se pare ca prefera rama, mai ales crapul. In general de dimensiuni medii, eu am prins totusi o bucata de fitofag in jur de 2.4 kg. Singurul dezavantaj se prezinta in faptul ca in cateva luni de pescuit intensiv, capturile se imputineaza si ciclul reproductiv are de suferit. Bafta.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 10 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute în prezentul ordin. [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2022 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]