Home Locuri pescuit Colacu 3 (Ion)

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoColacu 3 (Ion)

  • Adaugat de: personeduard65
  • scheduleacum 13 ani
  • comment5 review-uri
  • visibility29696 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Colacu, jud. Dambovita
Bucuresti - Chitila - Baldana - Racari - Colacu. La intrarea in Colacu (dupa trecerea podului se paraseste astfaltul si se face dreapta, se mai merge cam 75-100m si a doua in stanga, la capat se face iarasi dreapta si se tine drumul pana la balta). Ajunsi la balta (balti) cea din fata este Colacul 3, paznic Ion, iar cea din dreapta este Colacu 2 (cea cu insula) paznic Iulica. Taxa: 30lei/zi. Se pescuiese si noaptea 15/noapte. Pesti: ten, crap, caras. Specii: ten, crap, caras. Momeli: Boaba de porumb pe fir. Alte informatii utile: Atentie: daca ploua accesul imposibil.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
40lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 5 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]