Home Locuri pescuit Cojesti

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCojesti

  • Adaugat de: personpescuitul
  • scheduleacum 17 ani
  • comment142 review-uri
  • visibility161611 vizite
  • thumb_up 10 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Belciugatele, jud. Calarasi
Bazinul Cojesti se afla situat in comuna Belciugatele, jud. Calarasi, la o distanta de 18 km de Bucuresti (in directia Lehliu), facand parte din salba de lacuri formate pe cursul raului Mostistea.
Pe DN 3, in sensul Bucuresti - Fundulea, se intra in Com.Belciugatele, iar la intersectia in forma de T din fata Primariei se face stanga si se urmeaza drumul asfaltat pana in loc. Cojesti. Balta se afla pe partea dreapta la intrarea in localitate. Accesul catre balta se face pe trei drumuri, unul dintre ele fiind chiar in statia de MAXI-TAXI care circula din ora in ora cu plecare de la CORA Pantelimon.
Balta are o suprafata de 17 ha, iar adancimea este de 1 - 4 metri. Din primavara anului 2009, balta a fost populata de mai multe ori atat cu peste mare cat si puiet. Avand un potential piscicol foarte bun si fiind pozitionata intr-un cadru natural excelent, ne-am propus si am reusit in mare masura sa facem din acest bazin locul ideal pentru pescuitul sportiv amator si profesionist cat si pentru cei ce doresc petrecerea timpului liber la iarba verde.

- Specii: crap, salonta, caras, fito, cteno, biban;
- Momeli recomandate: porumb, mamaliga, viermusi, pufulete;
- Se poate pescui cu maxim 5 linii de pescar iar cantitatea de peste ce poate fi retinuta este de 5 kg crap, iar caras fara limita;
- Crapul si cteno sub 800 g si peste 8 kg se elibereaza neconditionat;
- Se pot organiza concursurii de pescuit;
- Este permis pescuitul nocturn;
- Este permis plantatul cu navomodele.
- PESCUIT NONSTOP


Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
30lei/12h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 142 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]