Home Locuri pescuit Ciocanesti 1

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCiocanesti 1

  • Adaugat de: persondragosiord
  • scheduleacum 12 ani
  • comment12 review-uri
  • visibility38360 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Crevedia, jud. Dambovita
Din localitatea Crevedia se face un drum la staga, pietruit, spre Cretulesti. Treceti pe langa doua lacuri si dupa 1.4km din sosea ajungeti la doua balti, una mare cu o insula pe mijloc in stanga soselei (Ciocanesti 1, taxa 70lei/12h) si una mai mica in dreapta (Ciocanesti 2, taxa 50lei/12h). Balta Ciocanesti 1 se afla in amonte de Ciocanesti 2. Specii: Crap, caras.

Taxa pescuit 2014

Ciocanesti 1: este 70 lei si 100 plantatul

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
70lei/12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 12 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]